Hæklet ladestation

Så har jeg langt om længe fået afsluttet et projekt som jeg længe har haft i tankerne. Nemlig en smart holder til mobiltelefonen når den skal lades op.

Så er der styr på ledning og mobiltelefon :)

Ideen faldt jeg over på Pinterest og du kan se en DIY her.

Jeg har så bare valgt at lave den lidt anderledes ved at hækle et omslag til den gamle Shower-Gel bøtte i stedet for at klistre tapet eller stof på.

Jeg prøvede at skrive hækleopskriften ned så jeg kunne dele den med jer, men undervejs måtte jeg opgive at holde styr på omgange og antal masker. Jeg skal vist lige øve mig lidt i at skrive opskrifter ned imens jeg arbejder, det er jeg nemlig ikke vant til.

God weekend!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.